Rusiah Kaopatwelas Darpan

ISBN:

Published: 2008

Paperback

168 pages


Description

Rusiah Kaopatwelas  by  Darpan

Rusiah Kaopatwelas by Darpan
2008 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 168 pages | ISBN: | 4.58 Mb

Ku kitu ku kieu karancagé Darpan pohara gedé ajénna pikeun kamekaran sastra Sunda. Dina sastra Sunda ilaharna nu ngarang téh tara incah balilahan tina kasang tempat anu jadi pamiangan carita-carita nu sok dicaritakeunana. Upamana baé urang bisaMoreKu kitu ku kieu karancagé Darpan pohara gedé ajénna pikeun kamekaran sastra Sunda.

Dina sastra Sunda ilaharna nu ngarang téh tara incah balilahan tina kasang tempat anu jadi pamiangan carita-carita nu sok dicaritakeunana. Upamana baé urang bisa ngabanding-banding antara carpon-carpon Holisoh M.E. nu sok ngiblat ka pilemburan jeung carpon-carpon Aam Amilia nu sok ngindung ka pakotaan. Kalawan nyieun Rusiah Kaopatwelas, Darpan sasat nuduhkeun yén boh désa boh kota pada-pada bisa dijieun pamiangan enggoning ngaréka prosa. Atuh urang nu macana kabantu pikeun neuleuman unak-anik kahirupan di unggal padumukan.

~ Hawé Setiawan



Enter the sum





Related Archive Books



Related Books


Comments

Comments for "Rusiah Kaopatwelas":


zdradzony.com.pl

©2009-2015 | DMCA | Contact us